Hier vind je de uitnodiging om deel te nemen aan de ‘Start… jouw Koninklijke leven’ avonden.

Klik hier als je eerst mijn 2 minuten video uitleg wilt zien: https://youtu.be/dDyX4djAsWg

Beste vriend, vriendin,

Nog niet zo lang geleden heb je een goede beslissing genomen om Jezus in je leven uit te nodigen. Je hebt erkent dat je zijn vergeving nodig hebt en dat hij voor jou is gestorven aan het kruis en is opgestaan uit de dood. De liefde van de Vader en Jezus hebben je een kind van God gemaakt!

We willen je heel graag gaan helpen om te groeien in je geloof.

Geloof in Jezus, betekent vooral een relatie hebben met hem. Hoe je dat doet met God, en met Jezus, terwijl je ze niet ziet, willen we graag uitleggen en voorleven. Wat is bv. bidden? Hoe lees en begrijp je de Bijbel? Wat doe je als er dingen zijn in je leven waarvan je merkt dat dit niet meer hoort bij een kind van God? Wie is de Heilige Geest en waarom heb je die nodig? Wat is dopen? Wat doe je bij twijfel? En zoveel meer… het leven!

Ontmoetingen

Vanwege onduidelijkheid over maatregelen, en sommigen die kleine kinderen hebben, bieden we twee mogelijkheden aan:

Zaal: 15 personen (door de beperkingen, en mondkapje van overheidswege verplicht) mogen komen. Maar juist elkaar persoonlijk ontmoeten is verreweg de beste optie.

Video/Zoom: De andere optie is om via Zoom (Video-bellen) deel te nemen. Voor wie niet weet wat dit is of hoe het werkt: wij kunnen je daarbij helpen. Je kunt daarmee van huis uit de avond meebeleven met beeld en geluid.
Toch moedigen we heel sterk aan om naar de zaal te komen!

Data en locatie

We willen op de woensdagavond 1,5 uur samenkomen en wel om 19:45 uur.

De eerste ontmoeting zal op 17 februari zijn. We denken aan tien avonden.

Locatie Flikbergstraat 79, Genk.

Boek en gastheer

Je krijgt van ons een Start boek (‘Start… jouw Koninklijke leven’, van Paul Rooda). Paul zal de avonden leiden. Hij en zijn vrouw Annick zijn de pastors van Alive and Well Church.

Laat ons graag weten of je gebruik wilt maken van deze mogelijkheid om verder te groeien in je relatie met Jezus. Vol van hoop, geloof, liefde en leven van God.

Heb je nog vragen? Contacteer ons dan of degene van wie je deze uitnodiging ontving.

Paul Immanuel Rooda
Pastor Alive and Well Church